#ChoosePublimast

De Publimast van Publistrada is niet zomaar een reclamemast. Het is een reclamemast die onder alle omstandigheden overeind blijft.

De Publimast is mooi

Veel reclame-, project of bouwborden zijn lelijk. Meestal zijn ze geen waardevolle toevoeging voor uw locatie. De Publimast zorgt er door haar unieke ontwerp voor dat alle aandacht naar uw uiting gaat en niet naar de constructie. De Publimast combineert daarmee het beste van twee werelden. Uw boodschap valt op zonder dat een onogelijk object aan uw omgeving wordt toegevoegd.

De Publimast houdt stand

Of het buiten nu 30 graden vriest en er een pak sneeuw van een meter ligt, of de zon brand aan de hemel en het buiten 30 graden is, de Publimast houdt stand. Typisch Nederlandse weer - zoals een stevige Zuidwesterstorm - is voor de Publimast dan ook geen probleem. Omwaaien zal de Publimast niet.

De Publimast is flexibel

De Publimast staat stevig - even stevig als een zuil met een fundament. Desondanks is de Publimast - met de juiste hulpmiddelen - eenvoudig te verplaatsen. Daarmee combineert de Publimast het beste van twee werelden: de stabiliteit van een verankerde zuil en de flexibiliteit van een project- of een bouwbord.

De Publimast is breed inzetbaar

De Publimast is inzetbaar in veel situaties inzet - zowel permanent als tijdelijk. Organiseert u een evenement? Een opendag?

Maatwerk is mogelijk

De Publimast is een uitstekend vertrekpunt voor een maatwerk reclamemast welke helemaal op uw individuele situatie afgestemd is. Daarbij zijn zowel kleine als grootschalige aanpassingen mogelijk. Variërend van bijvoorbeeld alleen een andere kleur tot aan een volledig eigen ontwerp (denk aan in plaats van een vierkant 'bord' een uiting in de vorm vanuw logo.)

De Pubimast innoveert

In 2017 introduceert Publistrade een unieke, nieuwe uitvoering van de Publimast. Een Publimast met LED verlichting. Daarmee wordt de effectiviteit en de efficiëntie van uw re

De Publimast is kostenefficiënt en duurzaam

De levensduur van een Publimast is vele malen hoger dan de leversduur van een conventioneel reclame-, project of bouwborden. De Publimast is daarmee niet alleen vanuit MVO een optimalere keuze maar ook vanuit kostenoogpunt.

De Publimast is leverbaar in meerdere varianten

De Publimast kan in veel uitvoeringen worden geleverd. In een enkele uitvoering - met een reclamevlak van 300 x 300 cm - of een dubbele uitvoering met een reclamevlak van 600 x 300 cm. Wilt u een nog groter reclamevlak? Dan kunnen meerdere Publimasten aan elkaar wrorden gekoppeld. Verder kan de Publimast enkelzijdig of dubbelzijdig worden uitgevoerd. Ook kunt u kiezen Publimast met een zeilbanner of een Publimast met een vast panneel.

Ja, ik wil meer weten over de Publimast

Wilt u meer weten over de Publimast? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnnen 24 uur contact met u op. Heeft u een specifieke vraag? Deze kunt u eventueel in het teksvlak invullen. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.